Godmorgon måndag

Så härligt när jag vaknar av klockan, 05.10, och faktiskt känner mig pigg. Förra veckans tvåsamhet, trots att dagarna var proppfulla med jobb och träning och att sömnen inte prioriterades som jag hade sagt, känns det i kroppen att jag har fått vila. Hoppas detta håller ända fram till jul då det vankas långledigt för hela familjen.

Måndag morgon och en ny vecka med träning. Jag sitter i skrivande stund och lyssnar på Sara a k a Träningsglädje’s podcast om hälsosam hälsa och det faktum att många av hälsobloggarna blir/blivit mer extrema med tiden. Detta får mig att nicka igenkännande samtidigt som jag i mig själv känner en sån skön känsla på bekräftelse på det här med att jag nu tränar det som är roligt och det som lockar just nu. Inget fokus på tävlingar och inga måsten!

Därför fortsätter jag även den här veckan med träning som jag gillar just nu- styrketräning- men även ett utepass är inplanerat.

Måndag- hemmapass med styrka, fokus överkropp.

Tisdag- stavgång i backe

Onsdag- spin55, jag leder

Torsdag- 30 min pass hemma. Casall TOD eller NTC

Fredag- vilodag

Lördag- leder Marathonspinning, 2h, på Friskis

Söndag- leder Spin55. Rörlighetsövningar enligt program.

20131104-063658.jpg
Felix och jag på vår mamma&son promenad i lördags kväll. Nu vill han börja springa med mig:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s