Läsvärt och en favorit i repris

Jag tycker att ni som plankar en massa ska läsa INLÄGGET som Katarina Woxnerud (kvinnan bakom mammamage-appen) skrivit. Mycket intressant läsning. Jag har plankat massor de senaste åren men under besöket hos STAC i Ronneby tidigare i höstas konstaterade vi (tränaren och jag) att jag har superdålig kontakt med mina inre magmuskler. Därefter har det inte blivit särskilt många statiska plankor, Mountainclimbers kör jag lite då och då däremot, utan fokus har legat på små koncentrerade övningar som skall stärka de inre delarna – kärnan för allt.

Sedan en favorit i repris. Jag håller på för fullt med att mixa ihop musiken till lördagens Marathonspinning som jag kör tillsammans med min kollega Annika. Jag behövde en stark avslutningslåt på svenska och kom att tänka på denna, som jag minns att Terese hade på sitt pass för något år sedan när jag tränade för henne på SATS. Hittade slutligen den på Youtube, den räddade min kväll och blir nog en riktig hit på lördag! (mer om passet i ett senare inlägg!)

Annonser

One Reply to “Läsvärt och en favorit i repris”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s