2 prylar jag inte tänker lägga ifrån mig

Ibland blir jag lite pryltokig – oftast är det träningsprylar som jag fastnar för och då får de hänga med ett bra tag, dvs tills något mer spännande dyker upp.

Under träningspasset i Hammarbybacken tidigare i veckan kände jag mig lite som en julgran – när man hänger lite för många kulor på den. Väldigt ”dressed” med coola prylar. Typ.

Jag hade dels mitt nya armband från Lifeproof till min Iphone 5 ( som jag sedan tidigare har ett sådant HÄR skal till )och pannlampan som maken kom hemdragandes med redan i våras men som jag dissade något då den kändes otymplig och jag som dessutom är jätteskraj för att träna själv i mörka skogar. Men inte mer.

Lifeproof mobilhållare

Dessa två saker är verkligen så himla bra, mobilhållaren är så fiffig att jag kan klicka loss mobilen från hållaren utan att behöva dra av mig varken hållaren från armen eller handsken från handen. Perfekt för bloggbilder;)

Silva X-trail Plus pannlampa

Pannlampan är en Silva X-Trail Plus, inte den billigaste (vi hade tur och hittade den på rea för halva priset) men ska man cykla, springa, rida eller åka skidor där det är mörkt är denna pannlampan för dig.

Likväl som att jag handlar kläder som är anpassade för olika väderlek (funktion före form eller nåt sånt) är det alltid bäst att göra en liten marknadsundersökning vid inhandling av saker som dessa ovan. Gör en kravspec och följ den, det brukar bli bäst så!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s