Friskvård

Mitt arbete som instruktör på Friskis och Svettis är helt idèellt, vi erhåller ingen ersättning utöver det faktum att vi inte behöver betala för våra träningskort. Jag vet att man inne i stan får någon liten ersättning per pass men hos oss funkar det inte så.

Innan jag blev instruktör har jag alltid använt jobbets friskvårdsbidrag till att betala delar av gymkortet (hallå SATS – det kostar liiite i överkant!) eller som sista året, hela kortet (Hej Friskis!) men nu då, när jag inte har något kort att betala, vad ska jag göra med pengarna?

Ett i-landsproblem, men snart är året slut och jag vill ju hitta på nåt vettigt att göra med min friskvårdspeng, det är ju det den är till för. Förebyggande, härlig träning.

Troligtvis köper jag kort på ett närliggande yogaställe som har lunchklasser (10-kort räcker ju ett tag, eller åtminstone över till nästa år) men det blir pengar över och då vi har massage igenom jobbet känns inte det som prioritet 1 heller. Har också funderat på klättring inomhus, någon som vill joina mig?

Så, hjälp mig, vad ska jag hitta på för skoj träningsform som faller in under friskvård?? Har du friskvårdspeng via jobbet, friskvårdstimme eller något liknande. Vad gör du då?

Annonser

3 Replies to “Friskvård”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s