Feelgood Fredag

Igår hade jag en härlig kväll med kollegorna, drog första vinsten i Konstlotteriet (händer typ aldrig annars!) och har nu en finfin tavla av Johanna Sjödin som väntar på att få flytta hem till mig (de hänger kvar på kontoret till i vår då nya tavlorna köps in). Var dock hemma i god tid och hann med lite häng i soffan innan jag somnade ovaggad och sov sååå skönt hela natten – trots att mini återigen hittade in till oss;)

Fredag idag, ingen träning planerad men jag tror nog att det blir en sväng med Happy Hips idag igen, om inte så kan höfterna behöva det inför morgondagens premiär av mina korta intervaller på spinningen.

Bjussar även på en feelgood sång som jag fastnat för. Älskar Taylor Swifts texter, som en dagbok som hon sjunger ur. Lite banalt kan vissa tycka men jag gillar när det inte är så komplicerat:) Trallvänligt och glatt. Vad har du för favoriter?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s