Julkänslor i november – Loppi Christmas

Idag gjorde Norah premiär på Cafe Opera. Visserligen mitt på dagen, men ändå. Vi var där en del innan barnen, Magnus och jag, men de senaste 2 gångerna har jag varit där dagtid, på mammaevent.

Loppi.se, bloggportalen där jag en gång började träningsbloggandet, bjöd in tid julmingel och självklart tackade jag ja. Norah fick följa med på detta, egentligen barnfria, event då Magnus och jag hade bestämt att vi skulle tillbringa lite med barnen på var sitt håll denna dagen. Barnen behöver få sin egentid med respektiva förälder, det är jätteviktigt.

Vi mötte upp Maria och hennes Simon och anslöt till kaoset som det brukar bli när en massa tjejer ska in på ett ställe samtidigt:)

Loppi bjöd på riktig julmingel med glögg och pepparkakor, Andreas Weise som konferencier och en hel del annat i form av julbak, paneldiskussioner med Anita Schulman, Ann Söderlund och Kitty Jutbring om hur man överlever julen med släkten. Blomsterlandet visade hur man kunde binda fina kransar till dörren (Norah tyckte vi skulle hem bums och pyssla, inte jag!) och Polarn och Pyret visade upp sin julkollektion.

Jag går inte på jättemånga sådana här event men Loppi.se’s event brukar vara väldigt kul och jag träffar alltid på en massa blogg-vänner, och Café Opera är ett väldigt bra ställe att hänga på då. Relativt gott om plats, och centralt.

DSC_0598
Mitt sällskap för dagen

DSC_0586
Pepparkakor som hör julen till

DSC_0593
Paneldiskussionen pågår för fullt

DSC_0594
Cupcakes med julig smak. Hit hos mig, diss hos Norah

Loppis portal har nyligen fått ett ansiktslyft – bland annat så har Sparkibaken-Terese börjat som träningexpert där. Spana in sajten vet ja, det finns en massa kul där!

Annonser

2 svar till “Julkänslor i november – Loppi Christmas”

  1. Haha, kul att dom var en hiss hos mamman i alla fall. Sådär är det med min son också. Ibland tycker han att allt är jättegott och ibland fet-ratar han mina bakverk. Barn är så härligt ärliga! 🙂

    Hoppas du hade en trevlig dag igår och kanske sågs vi.

    Kram Nina ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s