Veckans träning

Vad händer i träningsväg hos er i veckan?

Jag börjar veckan med ett pass i Hammarbybacken ikväll. Jag tillsammans med ett gäng härliga tjejer, även killar är välkomna men det blir främst tjejer ifrån bästa FB-gruppen. 18.00 kör vi, Hammarbybacken, samling vid kortsidan av huset närmast backen. Medtag pannlampa och stavar. Har du inga, kom ändå, vi löser det!

tisdag fyller mini 5 år, tiden går alldeles för fort. Hon får överraskningsbesök av mina föräldrar och den kvällen skall ägnas enbart åt att fira lillskrutt.

Onsdag kör jag mitt sedvanliga Spin 55 och med barnvakterna på plats tänkte jag köra igenom överkroppen på gymmet innan mitt pass. Ska nog kunna locka med Magnus på mitt pass nu när vi inte har barnen som måste tas med hem mellan passen.

Torsdag är hockeydag med Jr’s träning vilket betyder hemmaträning för mig. Dags för både ben och överkropp. Upplägg kommer.

Fredag, lite yoga.

Lördag – barnkalas men innan det gympar Norah och då passar jag på att besöka gymmet, eller rentav köra ett hederligt gympapass och svettas lite.

Söndag– Spin55 som sig bör.

Annonser

Ett svar till “Veckans träning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s