Puma ss14

Puma bjöd in till sneak peak av våren kollektion, ss14. Sportmärke, livsstilsmärke, där du hittar funktion och form och där härliga färger blandas med det klassiska svarta.

Lifestyle och Performance (omfattar Fitness och running) – jobbar i symbios. Det är inte längre självklart att bara använda löparkläder vid löpning, du kanske vill ha en lite lösare topp som finns i fitnesskollektionen till dina löpartights. Färgkombinationerna hos Puma är gjorda så att alla kollektioner skall kunna matchas med varandra. Sjukt mycket snygga skärningar (främst då rygg) på plaggen – kanske inte alltid de mest praktiska vid träning men med en snygg matchande sport-bh under så funkar även de.

PUMA_SS14_Women_GymLooseTop_51121602_300SEK_200DKK_35EUR_250NOK

Även Puma hänger med i kompressionstrenden med sina active och recovery plagg. De har bägge funktionen hos kompressionsplagg samt att active-plaggen har fokus på att med hjälp av kompressionen öka blodflödet medan recovery-plaggen i sin tur är konstruerade med kompression kring särskilda punkter på kroppen som behövs extra vid återhämtning. Det finns tights, toppar och sport-bh’ar i denna kollektion. Det jag gillar är att kompressionsplaggen kommer i andra färger än svart.

puma ss2014

Puma har även hittat ett fiffigt sätt att kombinera snygga träningskläder med funktion OCH säkerhet. Med reflekterande detaljer på jacka, tights och shorts (går under namnet NightCat) går det alldeles utmärkt att springa ute i mörkret utan en reflexväst. En pryl mindre att hålla reda på med andra ord.

puma ss 2014 jacka

Skomässigt fortsätter Faas kollektionen, som nu även utökas till fitness-sidan. En sko för high-impact training såsom aerobics och step. En lätt sko med extra krut på främre delen för att dämpa stötarna vid hopp. Jag har sprungit hela säsongen i mina Faas och gillar dem skarpt.

Jag som sitter på kontor hela dagarna klär mig mest i träningskläder på min fritid. De sitter bra, skaver ingenstans och de andas – något som är viktig i en aktiv livsstil med 2 barn som konstant är på språng, med oss föräldrar efter! Där finns Lifestyle konceptet med kläder och skor – återigen, massor med snygga plagg i härliga färger och former.

Några favoriter vad det gäller färg och form jag hittade snabbt i kollektionerna som finns i butik från mitten av januari 2014!

DSC_0616

DSC_0622

DSC_0625

DSC_0629

DSC_0631

Annonser

Ett svar till “Puma ss14”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s