Veckans träning

Igår blev det en heldag med träning, först klättring följt av 2 timmar spinning, en som deltagare och en på ledarcykeln. Hela kroppen känner även av helgens styrketräning så egentligen borde min måndag bli lugn träningsmässigt. Men inte.

Istället är backpass i Hammarbybacken inplanerat – vi är några tappra tjejer som kör på så länge inte snön stoppar oss (samling 18.00 vid huset närmast backen om ni vill haka på! Stavar och pannlampa rekommenderas!)

Tisdag får bli en hemmakväll med lite gummibandsstyrka för överkroppen

Onsdag spinner jag, det betyder även rörlighet för höften.

torsdag firar vi min svåger som fyller 50 och i bästa fall blir det bowling som aktivitet, annars får magsäcken träna genom att äta god mat! Möjligen kan jag klämma in en Happy Hips när vi kommer hem, kan vara skönt efter ett restaurangbesök och en dag sittande på jobbet.

Fredag betyder julfest med jobbet och således en träningsfri kväll.

Lördag betyder hockeymatch för Jr och då Norahs gympa tagit julledigt åker vi inte till Friskis som vi brukar. Jag tänker mig ett styrkepass hemmavid.

Söndag – om vädret tillåter, en långpromenad på dagen, lite yoga/rörlighet och på kvällen mitt spinningpass.

Mina hemmapass är inga timslånga pass. De tar drygt 30 minuter att utföra och funkar även när barnen är vakna. Jag har inget emot att ta små avbrott i träningen om barnen behöver hjälp med något, ofta ansluter de till träningen, men föredrar såklart att träna när det sover. Men det är inte alltid jag orkar det efter att ha gjort allt annat som ska göras. Då får jag köra passet medans barnen är vakna. Det är en vanesak.

Vad tränar du i veckan?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s