Puma Faas 600 S

I våras fick jag ett par Puma Faas 500 som jag sedan sprang i hela sommaren. de satt som ett smäck på fötterna och jag trivdes verkligen med dem. Efter sjukdomsperioden i augusti/september har jag knappt sprungit ute och nu när jag återigen kommit igång med springandet på löpbandet har jag fått ett par nya skor att testa.

De nya skorna är också ett par Puma Faas, 600 S. 600 betyder att de är något mer uppbyggda än mina tidigare – de bygger 8 mm drop häl-tå, vilket inte är särskilt mycket det heller. Jag valde att testa dessa då jag har haft problem med min höft och att springa med barfotaskor på löpband då kanske inte är det bästa. Vi får testa och se helt enkelt.

S’et i namnet står för att det är en sko som är anpassad till den kvinnliga foten (hur man nu definierar det då det finns många kvinnor som har större och bredare fötter än män). Skon har en smalare passform runt hålfoten och det lilla jag har provat skon hemmavid påminner den väldigt mycket om Salomon Speedcross i passformen. Ganska tight men riktigt bekväm. Jag har smala fötter och gillar inte skor som blir för lösa just vid hålfoten, samtidigt som jag vill kunna röra tårna. Det funkar finfint i Pumas Faas.

DSC_0645 (2)

DSC_0646 (2)

DSC_0648

Nu ska dessa testas en massa på löpbandet – sugen efter intervaller kommer allt mer för varje dag som går!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s