Torsdag

Snart har en vecka gått igen. So far har vi varvat jobb och VAB och i skrivande stund ligger maken nerbäddad med lättare influensasymtom. Själv trodde jag lite smått igår att jag kunde ha nåt groendes i kroppen också då jag frös och hade ont i huvudet, men en Ipren på jobbet rådde bot på det och jag tror mer att det handlar om att jag inte riktigt sover så mycket som jag borde just nu.

Efter mitt spinningpass och stärkande övningar för höften före det känns det riktigt skönt att låta kroppen vila idag. Jag ska ta Felix till hockeyträningen ikväll efter jobbet och därefter ska vi tillsammans med Magnus släkt fira hans storebror som fyller jämt idag. Grattis Thomas!!

Och så nåt helt annat – lyssna igenom Britney Spears – Britney Jean, Deluxe Version. Riktigt bra, back to basics stundtals. Kan nog bli nån låt därifrån till vårens pass!

20131205-072615.jpg
Bild från min dagliga morgonpromenad från T-Centralen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s