3 kvar

Igår insåg jag att jag har bara 3 (!) ordinarie pass kvar på Friskis för den här terminen. Jag får ett lugnt jullov med bara 2 pass på julschemat och hoppas således på att hinna med att köra lite fler pass som deltagare.

Det är nya pass som ska byggas, ett Spin55 som jag även kört under den här terminen men också ett Korta Intervaller. Det passet har jag i stort sett klart då jag redan testkört det en gång, men jag måste finslipa det lite till.

Har du några favoriter vad det gäller spinninglåtar, dela gärna med dig i kommentarerna!

20131209-090607.jpg
Några av mina favoriter ser du ovan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s