14 dagar kvar till Julafton – julklappstips

Jag har inte köpt en enda julklapp ännu. Helt galet med tanke på att det är bara 2 veckor kvar och i normala fall brukar jag ha det mesta klart i början av december. Men inte i år. Varför det blivit så vet jag inte, det är främst barnen som ska ha julklappar och då de har det mesta redan har vi dragit ut på shoppandet in i det sista för att verkligen försäkra oss om att vi inte köper en massa bara för att utan för att de verkligen behöver just de sakerna. Det ska vara väl igenomtänkt.

Hos oss köper vi inga stora klappar till oss vuxna. Felix införde en tradition för 5 år sedan – julstrumpor. Varje julaftonsmorgon skall det ligga en liten julklapp i julstrumporna som barnen hänger på våra sovrumsdörrar kvällen innan och då är det även strumpor till oss vuxna. En mysig tradition som verkligen engagerar barnen! (det var det eller en julkrubba enligt Jr och jag föll på det kommersiella!)

Överst på min önskelista står en Multi Balance Trainer från Casall. Som en TRX, ett träningsredskap man hänger i antingen en krok i taket eller mellan dörr och dörröppning. Det enda jag inte har i mitt lilla hemmagym (som göms bakom dörren i gästrummet:))

Casall multibalance trainer

Andra spännande prylar som går i träningens tecken är tights med shapefunktion, även dessa från Casall och träningsklockor. De sistnämnda tror jag blir en riktig uppstickare under jul och födelsedagar framöver. Med träningshysterin (ja, jag tycker att det är lite av en hysteri) som råder räcker inte längre gratisapparna i mobilerna för att registrera träningen utan vi vill även se våra framsteg i de olika träningsformerna och då är en klocka perfekt. Den passar i vår aktiva livsstil och kan bäras på jobbet och under träningen.

Casall Sculpture tights
Casalls Shape tights heter Sculpture och finns ute i butikerna nu (och online i Casalls webshop).

TomTom Multi-Sport GPS är en klocka som du kan använda under alla träningsformer, från löpning till simning. Med cykelfäste är den perfekt för triatleter samtidigt som den passar en vanlig motionär. Jag är ingen simmare men hoppas på fler besök i simhallen under 2014, vill lära mig att crawla – tillsammans med halva Sveriges befolkning tydligen. Simning är visst det nya ”it” inom idrott läste jag häromdagen. Oväntat, inte direkt va?!

tomtom multisport Gps

Slutligen en sak som jag hoppas tomten kommer med till min julstrumpa är ju – Strumpor. Funktionsstrumpor i alla former och färger. Gococo är min favorit men jag har även en del från Smartwool i strumplådan sedan tidigare.

Vad har du för önskeklappar på listan i år?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s