C-vitamin

Till min frukost har jag för vana att alltid ta en brustablett med c-vitamin. Det har jag gjort i en herrans massa år, inget nytt således. Nu har jag fått ett rör med C-vitamin brus från Star Nutrition och Gymgrossisten ( 20 tabletter för 19 kronor)så dessa är de som används av oss hemma just för tillfället.

Dessa brustabletter innehåller i princip detsamma som alla andra brustabletter på marknaden, skillnaden som dock både maken och jag noterade är smaken. Dessa tabletter smakar inte alls lika stark av någon konstgjord apelsinsmak utan det är en väldigt lätt söthet, betydligt mer lättdrucket på morgonen. Fördelen blir också att jag inte behöver späda ut smaken med ett stort vattenglas utan det räcker med ett litet.

DSC_0656

DSC_0658

Annonser

Ett svar till “C-vitamin”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s