Julstämning

Ingen snö ute och mina julkänslor är nästintill noll. Magnus köpte barnens första julklapp häromdagen (hockeyhandskar till Felix så inget avancerat direkt) och jag ska fixa resten. Men först ska jag bara få tummen ur eller nåt sånt.

Jag räknar ner dagarna, igår var jag helt övertygad om att det var fredag, men nehe, det var visst 3 dagar kvar.

Idag är det i alla fall bara 2 dagar kvar på jobb innan jag får vara ledig lääänge. Felix slutar skolan imorgon, går på fritids hela fredagen då vi jobbar, och för Norahs del är det inte något särskilt på förskolan. Kanske något färre barn på fredag.

Ikväll kör jag sista ordinarie spinningpasset och för att försöka skapa lite julstämning i mitt, och även andra liv om de nu mot förmodan skulle sakna det, fick jag sent igår en fix idé om att byta ut finallåten, nedvarvningen och stretchen mot jullåtar. Så fick det bli!

Det blir lite spontant men jag tror att alla kommer att uppskatta det, om inte annat kommer det garanterat komma ett par leenden för det oväntade som sker:) (hoppas jag!).

Således, en ”måste höras på jul”-låt, en smörpoppis och så en klassiker i mina ögon – jag tycker att jag fick till blandningen rätt bra. Bra BPM på första för en snabb avslutning med ordentligt med motstånd och sedan poppig nedvarvning med Britney innan vi stretchar lyssnandes på Jöbacks sköna stämma. Hade fundering på tomteluva men jag är rätt Nisse-lik med mina röda Friskiskläder som det är så det skippar jag. Återkommer med kommentarer från deltagarna imorgon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s