Engagemang

DSC_0657

Det här julkortet väntade på mig hemma idag – ett tack från min Friskis&Svettis förening i Haninge för denna första termin. Absolut inte den sista – jag ser fram emot våren jättemycket, det kommer att bli super!

Igår när jag körde mitt sista ordinarie pass blev jullåtarna jag skrev om succé, det blev 1 minut längre utmaning på slutet och några av stammisarna kallade det för ”döden” 😉 Det gäller att inte få dem att bli för bekväma!

Jag fick så otroligt många fina kommentarer om mitt pass jag kört under hösten – det bästa var ändå den från den tystlåtna, målinriktade man (50+ gissar jag) som redan tidigt i höstas sa ”ta för dig mer” efter ett pass. Igår kom han fram till mig och sa att han tyckte att jag utvecklats jättemycket i min ledarroll och att det märktes att jag verkligen visste vad jag gjorde. Och det stämmer; 50 timmar på ledarcykeln gör sitt både med självförtroendet och kunskapen. Jag är låååångt ifrån fullärd, lär aldrig bli det då allt utvecklas, men jag känner att jag blivit bekväm i rollen som instruktör och framför allt känns det så RÄTT! Jag älskar det jag gör och får otroligt mycket tillbaka från motionärerna på mina pass.

Den 7. januari kör vårschemat igång igen, då kommer jag att köra mina vanliga Spin55 men också ett pass med korta intervaller varje vecka. 2 olika pass som skall byggas under helgerna framöver. Längt på det!

Nu kör vi en dag till, sedan är väl de flesta av oss lediga fram till julhelgen!

ett litet p.s. också – ryktet säger att det finns snö i Norberg vilket då skulle innebära skidåkning för vår del under julen. Bästa julklappen i sånt fall!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s