Istället för julkort

Plan istället för julkort

Istället för julkort har vi i vår familj i år valt att skänka en slant till välgörande ändamål. Genom mitt samarbete med Plan Sverige som Tjejmilen-ambassadör har jag fått ta del av många berättelser om flickor i tredje världen och hur deras liv med lite hjälp av oss kan förbättras avsevärt. Plan känns också tryggt i det faktum att jag själv pratat med personer som varit på plats och vet att de pengar vi skänker går till deras projekt och inte till en massa annat.

I år föll valet på att bidra till att ge blivande mammor en säkrare förlossning. Som mamma själv kan jag inte ens föreställa mig att inte få den vård och omsorg som behövs vid en förlossning – det borde vara en rättighet för alla som föder!

Vill du också bidra kan du göra det här. Det handlar om ett belopp som motsvarar en fika på stan – det har du råd med! (inlägget publicerat på eget bevåg – Plan är inte delaktigt i innehållet på något sätt, ifall någon skulle tro något annat)

Annonser

2 svar till “Istället för julkort”

  1. Önskar en god jul å hoppas att allt är bra med er?
    Har en massa bra tävlingar nu :L) Missa inte mun nya blogg, ser sällan du lämnar spår som förut, kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s