Home sweet home

Nu har vi hittat hem, till Fagersta. Trots att jag flyttade härifrån redan 1997 första gången är det fortfarande hemma för mig. Jag har bott hos mamma&pappa i omgångar då jag pluggade men sedan 2003 är Stockholm där jag bor, typ hemma hemma;)

Vi hade en minst sagt livad bilresa upp, barnen var mer eller mindre hysteriska hela vägen. 2 timmar med julgalna barn tar på krafterna, men hemma hos mina föräldrar får barnen 200% uppmärksamhet (tack ma&pa) och då brukar det bli både sovmorgon och långpromenader på tu man hand!

Jag har haft två vilodagar på rad nu, det känns jätteskönt att ha låtit kroppen vila medan huvudet fått jobba klart det sista på jobbet. Nu ska jag njuta av 2 veckors lugn (så gott det går med barnen) och fokusera på att insamla ny energi inför våren (träna en massa med andra ord!).

Ikväll blir det ett kort ryggpass med gummibandet som är med på resan men först ska det fikas lite hembakt och spelas kort med Jr.

20131221-192247.jpg

Annonser

Ett svar till “Home sweet home”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s