Simhallsbesök

Efter ytterligare en natt med närmare 10 (!) timmars sömn och en rejäl frukost – min mamma kör nån slags all inclusive koncept för oss när vi är hemma – packade vi in hela familjen + barnens morfar i bilen och åkte till Fagerstahallen som är idrottshallen/simhallen här i stan. De har även ett utomhusbad som vi besökte frekvent i somras men idag fick vi hålla oss inne.

Både Felix och Norah har gått i simskola men efter att de både började simma i somras gjorde vi ett val att inte ha dem kvar i simskolan och simmar själva med dem istället. I Stockholm är det dessutom sjukt dyrt med simskola, först får man köa i nåt år och sedan är det runt tusenlappen för en knapp termin. Ta det gånger 4 och kostnaden är lika med en persons utlandsvecka. Hutlöst!

Idag plaskade kidsen på i både mellanbassängen där det finns rutchkana och i den stora bassängen där de fick träna på att simma längre sträckor. De klarar båda ca 15 meter nu och blir bättre för varje gång. Totalt orädda dock, på gott och ont!

Magnus och jag turades om att motionssimma och när min pappa simmat klart sina längder körde vi några längder ihop. Jag hade glömt hur jobbigt det är att simma, armarna lär ha träningsvärk imorgon.

Jag fick ihop 1000 m bröstsim, köpte faktiskt ett par simglasögon för att försöka kunna få ett flyt i simningen och inte störas av allt vatten i ögonen. Det gick väl sådär:)

Kontentan av detta är iallafall att jag vill simma oftare, det är jättekul och jag ska om jag inte kan gå en crawlkurs nånstans i vår. Lite sugen på att testa triathlon!

20131223-130430.jpg

20131223-130442.jpg

20131223-130453.jpg

20131223-130500.jpg

20131223-130515.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s