Resumé av julafton

Så var även denna julafton passé. Barnen så himla förväntansfulla och jag med, för vem gillar inte att få paket?!

I sedvanlig ordning blev det mat, finska lådor blandades med både skinka och kalkon (jag äter inte julskinka och har inte gjort det på närmare 20 år) för att inte tala om efterrätten, kräm gjord på torkade frukter som plommon, persikor, päron och äpplen. Det äter man till jul i Finland och är min favorit på julbordet! Sista delen av maten åt vi närmare midnatt igår, strax därefter kastade jag in handduken och la mig…gäller att passa på när man kan!

Som så många andra jular var det lite av sporttema på klapparna. Högst upp på önskelistan hos barnen stod ett hockeyspel och glädjen var obeskrivlig när de fick öppna det sista paketet tillsammans:) vi hade sagt ifrån vad det gäller mängden paket då barnen har det de behöver men ändå lyckas det alltid bli en massa iallafall.

Jag hade också varit snäll, i julstrumpan fanns ett jättefint set med underkläder från Björn Borg och under granen väntade en vit IPad mini på mig. Tack tomten!

Av mig fick Magnus en övernattning på Stadshotellet i Västerås, middag på Kajplats 9 och biobesök. Imorgon smiter vi således iväg ett dygn och bara umgås med varandra, äter god mat och myser. En dröm för oss efter höstens ”IKEA-sovande” som ni känner till vid det här laget;)

DSC_0666

DSC_0668

DSC_0680

DSC_0682

DSC_0683

Annonser

Ett svar till “Resumé av julafton”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s