Oji Drinks, del 2

Strax före jul hämtade jag ut min andra leverans av Oji Drinks, juice shots med gröna kaffebönor. Juicerna är smaksatta i 4 olika kombinationer och den här gången var det smakerna päron/acerola och ananas/äpple som fanns i paketet. Varje smak har också sin funktion, päron/aceorola innehåller massor med c-vitaminer och ananas/äpple extra mycket fibrer.

Det har för mig blivit en vana att ta en sån här shots i samband med min frukost och få mig lite extra energin från kaffebönorna. Mitt kaffeintag består ju fortfarande av smaksatt latte på jobbet och Ojis juice är en betydligt mer hälsosamt, och nyttigt alternativ utan några tillsatser.

Den här gången blev ananas/äpple favoriten, det är fortfarande juice med lite mer vuxen smak tack vare kaffebönorna (mängden koffein per flaska uppgår till motsvarande en kopp kaffe).

Ojis miljö- och hållbarhetstänk har verkligen fått mig att bli mer eftertänksam vad det gäller val av livsmedel och andra produkter när jag/vi handlar, det är inte särskilt svårt att göra det små förändringarna som att köpa fairtrade kaffe eller ekologiska ägg!

20140112-210400.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s