Födelsedagsfirande och spinning

Idag har vi firat maken som fyller år. Skönsång och teckningar av kidsen imorse, lunch på nyöppnade Forno Romano i Haninge Centrum och smarrigaste tårtan hemmavid.

Utöver det har jag även hunnit testköra vårens spinningpass, konstaterat att jag vill byta ut 2 av låtarna och sedan letat halvt ihjäl mig efter en låt på BPM 150ish till min raksträcka. Efter många försök tror jag mig ha hittat rätt låt.

På Friskis blev det även till att leda 2013-års sista söndagspass för fulla hus- överbokat (går det ens?!) så att vi fick plocka in reservcykeln! Galet kul och massa energi. Tyvärr sviker rösten mig, vet inte om Felix snorvirus försöker bosätta sig hos mig oxå…det ska den inte göra har jag bestämt!

Imorgon väntar ett par timmar jobb – inventering som ska kollas hos kund. I övrigt fortsätter vi att julledighetsslappa!

20131229-224741.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s