Yoga

Sara skrev idag om att göra något riktigt bra denna sista måndag för 2013. Sagt och gjort – om vi bortser från att ha tillbringat en stund på närakuten med stackars Jr som fått öroninflammation och mestadels skrek inatt (i och för sig en bra sak att hjälpa honom) – så fick dagens braiga sak bli att släpa med familjen till Friskis (japp, Ipren, örondroppar och påbörjar pc-kur gjorde susen med Jr efter en halv dags vila) och en yogaklass för oss vuxna. Barnen, de gottade sig i mormors kakor och sina surfplattor:). Jobbmässigt bra var dagen också, hann med en halv dags jobb med inventering hos kund. Nu kan jag njuta en vecka till;)

Klassen på Friskis var en 55 minuter lång klass med basic yoga. Solhälsningar, krigare och en hel del andning. Med tanke på min frånvaro från ledda yogaklasser, om vi inte räknar Yogobe jag kört hemma, var det alldeles lagom nivå på dagens klass. Jag fick stretcha länge i varje position och kunde fokusera på andningen för att jobba bort det onda. I vår hoppas jag få in ett 75 minuters pass som vi har nån gång i månaden, som ett komplement till mina yogapass hemma.

Imorgon vill jag ta mig tid att köra igenom mitt slutliga pass inför våren, precis mixat klart allt och det känns riktigt bra måste jag säga. Ni får låtlistan när jag vet med 100 att det blir som jag tänkt mig – man kan aldrig vara helt säker!

Nu ska det kikar på The Holiday – en av världens mysigaste filmer enligt mig!

(Här borde det ju ha varit en bild på mig i nån flaschig yogaposition, men jag har så svårt för att ställa mig och bli fotad efter ett pass. Känns konstigt vilket i sig är konstigt då jag skriver väldigt öppet på denna blogg om det mesta och här kan ju vem som helst läsa om mig och delar av mitt liv…hur tänker man?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s