2013 – del 2

Juli och Augusti

Juli och augusti är semestermånader för vår del, åtminstone till en viss del. Barnen tillbringade 2 veckor i Fagersta under juli och när vi väl anslöt till dem var det mycket löpning på schemat även där. Årets längsta träningspass avklarades då, en halvmara som gick o förskämt lätt. Vi besökte Falu koppargruva och var långt ner under jorden – ett äventyr för både stora och små. Zlatan hann vi också se, i premiärmatchen på Tele2 Arena.

Hemmaträningen hade en stor plats under denna period, mycket TOD’s med Casall som varvades med löpningen.

Hammarbybacken bestegs ett antal gången under dessa månader – själv och med vänner!

Jag var med på lanseringen av Casall HIT tillsammans med andra träningsbloggare, spanade in Nike mode på NK och körde igång med egna klasser på Friskis. Terese bjöd med mig ner till STAC i Ronneby tillsammans med ett gäng härliga tjejer och vi fick lära oss om våra styrkor och svagheter.

hopprep HIT

September
Lagom till Tjejmilen i september kom så förkylningen – som alltid:( Många tårar och besvikenhet följde, dock tog jag med mig Norah och vi följde Tjejmilen på plats på Gärdet och utförde våra squats som vi utlovat i vår insamling tillsammans med Plan Sverige där jag agerar som Tjejmilenambassadör.

Förkylningen gjorde tillslut att jag även valde (hade egentligen inga andra val) än att även ställa in Lidingöloppet. Det beslutet kändes än tyngre, men min kropp är A och O och i efterhand är det det bästa beslutet jag fattat!

tjejmilen plan

Oktober
Oktober förde med sig yogan återigen i mitt liv. Jag gick på pressvisningar och fick testa både schampokakor och delar av Gymgrossistens sortiment. Det dracks fairtrade juice från Oji efter att jag blivit utvald till testpanel och med en barnledig vecka under höstlovet hann Magnus och jag med mysiga middagar och luncher på tu man hand. Träningen var inte huvudsaken denna period utan mer en behaglig del av min vardag.

felix och jag


November och December

Så kom vintern, men snön lös med sin frånvaro. Vi hade mycket på jobbet både Magnus och jag, jag vikarierade en hel del på Friskis och barnen spelade hockey för fulla muggar. Hemmaträningen blev lite tyngre, jag började känna mig stark i armarna för första gången på länge och utmanade kroppen med mer avancerade övningar och längre pass. Testade på Thaibox liknande pass som jag fått hem och testa.

I december hände det inte så mycket helt ärligt. Jag har fått bra perspektiv på träningen, att kunna njuta av träningen, träna det som är roligt utan något specifikt mål har varit svårt för mig tidigare, men nu har jag hittat en balans. Åtminstone är jag på god väg!

Julen firade vi hemma i Fagersta och nyår var lugn hemmavid, precis som ville ha det!

felix o norah
Nu ser jag fram emot ett härligt år tillsammans med Magnus och dessa två ovan – mitt allt!

Annonser

Ett svar till “2013 – del 2”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s