Mellanmål

Efter dryga 2veckor med jobbledigt känns det ganska skönt att komma tillbaka in i rutinerna imorgon igen. Magnus och barnen får en extra dag ledigt då skolan och fritids är stängda pga planeringsdag.

Även matbiten blir lättare nu när vi börjar jobba igen, frukost hemma, 2x mellis samt lunch på jobbet och sen bara middag och kvällsmål hemma. Vissa av dagarna nu har det känts som att det enda vi gör hemma är att laga mat och diska!

På jobbet är det lätt att ta en macka eller en frukt till mellis, jag är sämre på det hemma. Tyvärr. Dessutom har vi tränat väldigt mycket under ledigheten och då behövs en massa energi för att orka. Därför har jag den senaste tiden tagit en proteinshake till mellis. Jag får i mig min mjölk och mättar magen snabbt och enkelt. Inte naturligt alls, men jag är SÅ less på all kesella som intagits det senaste året och mackor mättar inte särskilt. Och ägg kommer inte i närheten av min mun i kokt form..även om jag önskade att jag kunde äta det, men icke.

20140106-144941.jpg

Proteinpulvret jag använder är Whey 80 från Star Nutrition. Jag har den i två smaker som jag varierar, Lemon yoghurt och vanilla/pear varav den sistnämnda smakar som päronsplitt. Riktigt god!

Vad äter du till mellis?

Annonser

Ett svar till “Mellanmål”

  1. På något sätt blev jag lite glad att höra att jag inte är ensam om att inte äta kokt ägg, ibland känner mig sig ensam för alla tycks äta ägg eller banan.
    Jag variera mina mellis mellan kesella, keso eller proteinpulver. Ibland gör jag nåt annat av pulvret än att bara blanda det med mjölk och dricka. Exempelvis rör ut pulver med mjölk/vatten och äter som en chokladcreme eller så gör jag en röra med pulver, kakao, stevia strö (kan uteslutas) och bakpulver och kör den i mikron. Blir som en varm, kladdig kaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s