2014 kommer med…..

Med nytt år kommer ofta nya träningsmål, utmaningar och andra saker som skall peppa oss att hålla igång träningen lite extra.
I mitt fall har jag valt att lägga alla utmaningar åt sidan, inga event som bokats in överhuvudtaget utan fokus på njutning. Njutning behöver för mig inte vara lugn och stillsam träning utan det kan vara nog som tufft, men fortfarande med samma känsla i kroppen – att det är kul och jag gör det för att jag vill, inte för att jag måste.

Jag har sagt till mig själv att jag kommer säkert att springa några lopp under 2014, men bara om jag är frisk. Att ha en genomtränad kropp under 2014 är A och O och då bör jag även klara lopp utan att träna grenspecifikt som jag gjort tidigare år (och sedan blivit så besviken när träningen inte leder till tävling pga sjukdom). No more sånt!

En rolig sak ska jag dock ägna mig åt nu såhär i början av året. Milla (Missagda) frågade mig för ett par dagar sedan om jag var intresserad av att hoppa på en testmånad med PTO. PTO. Är en relativt ny onlinebaserad PT-tjänst där vem som helst kan köpa tjänster från olika tränare/kostrådgivare med flera. Lite av en databas där du kan välja bland olika personer som erbjuder olika tjänster inom träning och hälsa.

Givetvis blev jag sugen och nu skall jag, med start inom kort – väntar bara på allt det praktiska runtomkring som ska fixas – köra 4 veckor PT-online med fokus på högintensiv styrketräning. Allt sker efter mina önskemål, passen kommer att vara sådana som jag kan genomföra hemma (inga ursäkter ni vet!) men också ta med mig till gymmet när det passar.
Ni kommer givetvis att få hänga med mig på resan under dessa veckor. Jag har tidigare bara tränat någon enstaka gång med PT och även om detta blir en kontakt via appen som finns – kommer jag ändå få feedback från en expert utifrån mina egna frågor och funderingar och det känns det tryggt. Sedan finns ju Milla inte långt ifrån mig IRL också om det skulle behövas:)

missagda
Bilden lånad från Millas blogg Missagda.se, ser framemot en grym period med härlig svettig och tuff träning från detta energiknippe!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s