Marathonspinning

Imorse var det inget tal om sovmorgon för vår del. Felix hade hockeyträning med samling 8.30 och jag var uppe tidigt jag med då jag var inbokad på ett marathonspinningpass på SATS Regeringsgatan (av alla ställen!). Det var bara att ta pendeln in till stan, förvånas över att SATS inte öppnade förrän klockan 10 och sedan körde passet igång.

Jessica som ledde passet hade påmint i förväg om att ta med extra mycket vatten så jag släpade med mig mina två största flaskor och fyllde med vatten och så här i efterhand är jag väldigt glad för det.

Passet inleddes med lång uppvärmning där vi gradvis ökade motståndet och fick igång kroppen. Därefter var det 4 block som vi jobbade oss igenom under dessa 2 timmar som passet varade.

Jessica är sjukt duktig på det här med passupplägg på spinningen, dagens pass kändes inte supersuperjobbigt på plats men när jag väl klev av cykeln var jag in en gigantiskt trötthetsbubbla en lång stund efteråt. Jag hittade in i min flow där under passet och bara körde, många gånger blundade jag och trampade på, hur härligt som helst!

Hoppas verkligen hinna med några sådana här långpass till på cykel i februari (för det blir väl fler pass Jessica?!?!) för känslans skull.

Enda nackdelen – sjukt obekväma sadlar på cyklarna trots cykelbyxor på. Aj aj aj säger jag!

20140111-221948.jpg

Annonser

Ett svar till “Marathonspinning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s