Färgstarkt

Det dimper ner en massa spännande vårnyheter i mailkorgen och dessa färgglada nyheter kommer lysa upp gymmet och löpspåret i vår – kanske redan nu i vinter när vi vill få en extra färgklick! Kombinationer som jag tycker man kan blanda hejvilt, färg är bra, det gör mig glad. Och framför allt är det så underbart att vi ÄNTLIGEN går bort allt mer från alla svarta tights som varit riktmärket alldeles för länge. Själv älskar jag mina Friskiskläder i rött och andra starka färger – har redan beställt höstterminens outfit och de kommer inte att bli mindre färgglada kan jag lova:)

Intersport SS14

Ovanstående plagg kommer från Energetics och Pro-Touch och finns hos Intersport – härliga färger tycker jag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s