Skidkläder

20140116-191613.jpg

För ett par veckor sedan vann jag en tävling på Instagram där vinsten var en uppsättning längdskidkläder från Craft. Idag kom paketet och nu när snön äntligen har hittat till oss är jag så sugen på att ge mig ut och testa både skidor och dessa kläder.

Jackan och byxorna är från kollektionen PXC High Function bland Lager 3 plaggen (underställ=1, mellanlagret=2 och ytterplagg med vind- och regnskydd=3) och finns på Crafts hemsida.

Jag använder Crafts kläder sedan lång tid tillbaka, mössan jag har på mig på bilden nedan använder jag typ jämt liksom deras löpartights och skidhandskar. Jag har även andra skidbyxor från dem. Kläderna håller en evighet (har en vindjacka från 2001 som är som ny) och de blir aldrig omoderna. De har bra reflexdetaljer som gör att plaggen funkar finfint även på en löprunda i mörkret. Jag blev även riktigt glad över den fina färgen på jackan, inte svart och inte rosa som jag har så mycket av (fast med rosa foder funkar det ju alltid!).

20140116-191618.jpg

20140116-191603.jpg

Slutligen ett litet tips för er som letar skidspår; ladda ner appen Skidspår.se eller kika in på hemsidan för spårstatus. Har du varit ute och åkt, tipsa om spåren!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s