Friska vindar

Det blåser friska vindar i trippel bemärkelse hos oss. Vi har lyckats undkomma kräksjukeepidemin som härjat på Felix skola – två dagar hemma har det blivit och med tanke på antalet hur aggressiv sjukan tycks ha varit gör 2 missade arbetsdagar inget.

Inatt blåste det motvind för både Norah och mig Hon fick en ny kräm utskriven i onsdags och igår kväll sved det på hela ryggen så hon skrek, kunde inte somna utan bara skrek. Jag agerade mänsklig fläkt o stod och skakade en bok över ryggen på henne i 2 timmar fram till midnatt. Sedan blev det någorlunda ok och hon somnade. En timme senare vaknade jag av världens öronvärk. Jag tror såhär i efterhand att det är en visdomstand som bråkar och att den smärtan strålar ut i örat. Vaken blev jag, fram till 04. Och lagom pigg imorse, ytterligare hemmadag således. Örat/tanden hålls i schackt med ipren just nu, tror det är något väldigt lokalt.

Ute har det blåst och snöat, solen har dock kikat fram och det känns extra kul för barnen, perfekt ute och åka pulka väder!

Och längtar vi bort till värmen så kan vi i Röhnisch vårkollektion (du kan läsa mer om kollektionen här) se en massa härliga nyanser som verkligen blåser in friska vindar i våra garderober framöver. Det har varit mycket rosa tidigare, det finns givetvis en del kvar (spana in Watermelon i vår) – men alla härliga färger som Oxygen (turkost) och Blur Print som är ett härligt uppfriskande mönster kan få en enträgen rosaälskare som mig att byta favoritfärg till våren.

Favortiplagget i vårkollektion blir utan tvekan den bikini som kommer i samma modell som sport-bh’n som kom förra säsonge (nedersta bilden, modellen längst till vänster – hur snygg som helst!). Sitter på plats under lek och stoj i både pool som hav!
Röhnisch färgkoder

Röhnisch bild SS14

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s