En underbart aktiv lördag

Lördagar hos oss betyder inte sovmorgon, snarare en tidig morgon med väckarklocka. Men inte oss emot.

Imorse tog jag det stora racet med Felix hockeyträning dit även Norah fick hänga med. På lördagar tränar P06 i den stora hallen, där A-laget spelar sina matcher (vi har 3 olika hallar), och där är det väldigt behagligt även för oss åskådare:) Norah är nöjd med att fika lite, dvs stödja föreningens ekonomi och Felix, ja han älskar ju hockey. Ge ungen en klubba och puck och han är sysselsatt en hel dag!

Magnus fick ledigt från alla familjesysslor och åkte iväg till spåret tidigt. Det gäller att åka allt man kan nu inför Vasan.

Efter lunch hade Felix kalas hos en kompis och även Norah och jag åkte till längdspåret. Där blev det hela 2 kilometer (!) med efterföljande mellismackor och varm saft. Urmysigt. Hon är ju så duktig och jag en mycket stolt mamma!!

Hemma så valde barnen varsin soffa och surfplatta och jag tog tillfället i akt och körde ett hemmapass som hör till min 4-veckors PT-online träning. Samma pass som du kan läsa om här. Lika jobbigt som sist!

Nu har även jag funnit soffläget och handen hittat ner i godispåsen. En skön balans där kroppen och knoppen fått sitt. Och ja, imorgon ringer klockan också, match för Jr och träning för mini. Vi vuxna kör vårt på kvällen;)

20140118-203259.jpg
Dagens mysigaste träningssällskap. Så glad och envis!

Annonser

2 svar till “En underbart aktiv lördag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s