Multivitaminer

Jag skriver lite då och då om produkter som placerats hos mig, jag väljer själv vad jag vill skriva om och då gäller det både positiva och negativa aspekter.

Förra året var jag väldigt sjuk vid den här tiden på året och var väldigt desperat efter att bli frisk och hålla mig frisk. Jag köpte en massa vitaminer och mineraler som skulle ge mig den där extra boosten som min kropp behövde. Sedan dess äter jag multivitaminer dagligen och har liksom testat mig fram till vad/vilka som funkar bäst för mig.

Just nu äter jag ett multivitamin/tillskott från Star Nutrition vilket är en tablett som innehåller 12 vitaminer och 8 mineraler (även järn finns med – därav är kalcium ej medtaget) och det räcker med en enda tablett vid frukost, inte fler.

Jag vet inte om dessa är bättre eller sämre än några andra, men de funkar för mig, och kan lite extra tillskott utöver maten (som självklart är den primära näringskällan) göra mitt immunförsvar ens lite lite starkare och motstå sjukdomar är jag nöjd!

20140119-162606.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s