Dubbelpass

Ikväll har vi faktiskt fixat med barnvakt till barnen – första gången på en evighet. Det är barnens kusin L som är världens bästa och ska hämta bägge barnen på skola och förskola för att sedan ta dem hem till oss och vara där med dem tills vi kommer hem.

Vi ska inte göra något särskilt egentligen, vi ska åka skidor, M och jag, och när vi hade möjligheten att få barnvakt så passar vi självklart på. Lika kul som vi tycker att det är att kunna träna, minst lika kul tycker barnen att det är att L ska hämta dem och busa med dem i ett par timmar! Alla parter nöjda!

För min del innebär denna onsdag dubbel träning. Jag har ju som jag skrev i förra veckan bokat in mig på lunchpass på just onsdagar på Yogaire och det vill jag för all del inte missa idag heller. Kroppen känns pigg trots 4 träningsdagar på rad, jag har varierat träningen väldigt och det har inte heller varit lika mycket ben på mina hemmapass som det var förra veckan.

Kvällens skidåkning blir på Stadion. Det blir första gången där för oss båda. Magnus ska förhoppningsvis avverka en massa varv på banan där, perfekt stakträning, medan jag ska vara med på en skidlektion som åskådare. Mer om det senare här på bloggen!

För att orka med allt var det en rejäl grötfrukost som gällde imorse, jag kommer att ta en proteinshake innan yogan då det blir för mycket för magen att fixa lunch innan ett sådant pass. Efter yogan blir det således ordentligt lunch med rester från gårdagen och innan skidåkningen fixar jag ihop ett par smörgåsar och en banan på kontoret. Middag blir sen även ikväll – den är dock klar sedan igår kväll då jag förberedde allt.

Sen ska det ju självklart jobbas en heldag också, endast 2 dagar kvar efter idag, sedan blir det skidåkning för hela slanten!! Längtar!

skidspar
Bild lånad från Skidspar.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s