Vilodag

Hör ni, ni glömmer väl inte bort att vila, att låta kroppen återhämta sig?

Jag har kört 5 dagar med varierad träning på rad och idag vilar jag. Vila för mig betyder att jag inte har något pass inplanerat, dock använder jag ofta vilodagarna till att köra några stretchövningar/lättare yoga för att få kroppen att koppla av lite till. Ibland kan det även bli en skön långpromenad med trevligt sällskap!

De kommande två dagarna har jag planerat in två styrkepass via PTO.nu för att sedan ha en vilodag när vi resen till Sälen på söndag.

Hur planerar du din träning och vilodagar?

Annonser

2 svar till “Vilodag”

  1. Jag går väldigt mycket på känsla. Just nu har jag 3 pass/vecka löpning inplanerat och det andra jag tränar blir bara bonus. 🙂 Jag vilar när kroppen säger till och kör på när kroppen känns pigg och jag har lust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s