Utmaningar

Sedan barnen föddes har fegheten tagit över vissa delar av mig. Innan kidsen hade jag inga problem att dyka ner mot 35 meter med tuber eller att befinna mig på höga höjder. Nu är allt lite tvärtom, samtidigt som jag inte får visa det för barnen då jag inte vill att de ska bli ”smittade”.

Imorse ville barnen åka stolliften upp till toppen här i Hundfjället. Självklart. Magnus fick äntligen åka längd så jag var själv med F och N. Barnen är totalt orädda medan jag sitter med blicken fast rakt upp mot toppen. Väl uppe blåste det helt hysterisk mycket, sista 100 m i liften blåste det så att liften knappt kom framåt och den gungade galet. Mentalt utmanande kan jag meddela.

Sedan blev det alldeles underbart, svindeln avtog i backarna, vi var i stort sett ensamma och stundtals var tystnaden härlig. Bara vi och en massa snö!

Att åka själv i backarna med två yngre barn är inget problem, Felix får regler om var han ska vänta på Norah och mig (jag kommer alltid sist!) och många gånger kör kidsen tillsammans och busar. I liften åker Felix först (själv i ankarlift) och jag åker sist för att kunna ta hand om eventuella vurpor. Norah åkte ankarlift för första gången idag tillsammans med mig. Hon tyckte att det gick jättebra, vilket det gjorde, men att för mig stå i något som liknade jägarvila under de 4 minuter resan varade pga längdskillnaden på oss två var galet jobbigt!

Nu har jag fått en liten paus då vi mötte upp några kompisar hemifrån som också är här och papporna och barnen tog toppliften upp igen.

En dag till på skidorna väntar, sen tänker jag åka snowboard resten av vistelsen. Det lockar väldigt (mycket mer)!

20140128-141104.jpg

20140128-141110.jpg

20140128-141117.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s