Träning på resande fot

När man är på resande fot är det lätt att packa med en massa träningskläder och ha högtflygande planer om träning var och varannan dag. Många gånger blir det oftast tvärtom, man tänker ” äsch, jag tar det imorgon” och vips så har semestern gått.

Under vår vecka här i Sälen har jag med mig mitt gummiband från Casall som träningsredskap. Av min online PT Milla har jag fått två olika träningsprogram med gummibandsövningar eller övningar där jag använder kroppen som vikt. Hittills har det blivit två pass. Det är inga supertunga pass, vi rör ju på oss så det räcker och blir över hela dagarna, utan bara lite kompletterande övningar för bål och överkropp.

Nedan ser ni mig i dessa vackra underställsoutfit (Butterfly 3/4 tights och långärmad från Karitraa och under ullångkalsoner från Pierre Robert. Raggsockor made by någon släkting) då jag gör 3 av övningarna; rodd, hög rodd och axelpress.
En cirkel med totalt 6 övningar som jag kör i 3 varv. Gummibandet är fäst runt bordsbenet, man tager det som finns tillgängligt, gäller även utrymmet! 20140130-174620.jpg

20140130-174626.jpg

20140130-174631.jpg
Foto, Norah

Annonser

2 svar till “Träning på resande fot”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s