Snowboard

Igår och idag har Felix och jag bytt ut skidorna mot snowboard. Senast jag åkte var kring -97, så ungefär halva mitt liv sedan;) Felix åker för första gången, om imponerar stort.

Det tig mig ett par försök innan minnet kom om hur man gjorde när jag skulle svänga, men sedan släppte det och njuter jag mest!

Felix fixade knappliften på andra försöket och idag släppte svängarna ordentligt också. Han är totalt orädd och vill gärna både snurra och hoppa med brädan – till mammans skräck;)

Imorse var det lite dare devil över mig, jag tog bägge kidsen med sittliften till toppen, jr och jag med bräda och Norah på skidor. Jag tänkte inte så mycket – lite galet kanske men barnen har väldig respekt för backarna och lyssnar för en gångs skull på mig – utan vi delade upp den långa backen i 3 delar där varje del hade en mötesplats där vi väntade på varandra. Norah åkte först, Felix därefter och jag sist. Då det var i princip folktomt i backarna funkar ju detta då jag hela tiden såg bägge barnen, men de fick ändå åka självständigt.

Det blev dryga 5 timmar i backarna innan vi åkte till stugan för lite mellis, och sen bytte vi till längdskidor. Magnus fick till ett långpass på dagen och vi andra tog oss runt elljusspåret innan middagen. Imorgon har jag paxat seneftermiddagen för nån mil i längdspåret. Saknar verkligen det!

20140131-200407.jpg

20140131-200412.jpg

20140131-200423.jpg

20140131-200432.jpg

20140131-200439.jpg

Annonser

Ett svar till “Snowboard”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s