Mina favoriter

När det gäller hemmaträningsredskap har jag lite olika fabrikat på de därhemma. Men mina favoriter kommer från Casall. Några av redskapen har jag haft ”jag vet inte hur länge” och de slits knappt. Inte för att jag använder dem dagligen men ändå. Ni fattar!

Nu när vi (mini och jag) är på resande fot är det bara gummibandet med handtag som jag använder. I kvällens pass som min fina PT hade lagt upp fick jag varva tre övningar till jag hade gjort 100 av varje; rodd med gummiband, armhävningar och mountain climbers.

Jobbigt, jotack! Svettig med:)

På benen drog jag på mig mina nya Casall AR2 tights. Tunnare tights med kompression enligt Casall.

Jag använder kompressionsplagg allt mer, strumpor till vardags när jag jobbar och strumpor, tights (ovanstående funkar perfekt istället för underställsbyxor vid kallare väder när du t ex åker skidor!) och toppar under träning. Det gör skillnad, kroppen känns lättare på något sätt- den där tunga känslan blir inte lika tung och jag märker att jag kan pressa ur mig lite till.

20140203-212337.jpg

20140203-212345.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s