Galen dag

Bang Boom och så var vardagen igång. Igår körde jag en 12-timmardag med jobb följt av en massa datapyssel hos mamma och pappa. Imorse var det upp tidigt som gällde, jobb och därefter ett hederligt SJ tåg hem till Stockholm med Norah.

Hämtning på skola, hämtning av fixad bil på verkstad och därefter middag/läxläsning för att ta mig slutligen till Friskis och leda ett efterlängtat Spin55 pass. Det var två veckor sen sist och lite mer flåsig blev jag nog. Jag hade ett härligt gäng, fyllde hela salen ännu en gång, och vi peppade varann riktigt bra tycker jag! Älskar det!

Imorgon fortsätter vardagen med jobb följt av en skidlektion som jag håller i för en grupp personer. Platsen är Gärdet så vi håller tummarna för att snön ligger kvar till imorgon. Hade bokat in mig på en lunchyoga också men inser att det blir för mycket och jag vill inte återfå den där stressen i kroppen mer.

Torsdag är som vanligt vigd åt Felix hockey på kvällen – min plan är att hinna med ett hemmapass efteråt och på fredag ska alla spinningledare träffas och planera vår och sommar. Det gäller att ligga steget före!

Helgen kommer att bestå av 4 saker; barnens träningar, mina spinningpass (leder extrainsatt intervallpass på lördag och ordinarie passet på söndag kväll), skidlektioner x 4 och att sova. Däremellan en massa mys med barnen, och maken om han behagar komma hem från skidspåret. Sista rycket inför Vasan nu!

Galen vecka, fast jag blir så otroligt rastlös om jag inte har en massa saker inplanerade. Vi kan ju inte bara låta tiden rinna iväg utan att använda den till en massa kul!

Nedan en bild från lilla caféet på tågstationen i Avesta/Krylbo som vi åkte ifrån. Ett paradis för den som gillar 50- och 60-tal. Norah var lycklig över hästen man kunde rida på (efter att ta tiggt till sig en guldtia av mormor:))

20140204-223106.jpg

20140204-223114.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s