Fartfylld lördag

Efter en natt med 0 (ja ni läste rätt, mini spydde ner vår säng- troligen fisken vi lagade igår- somnade om medan mamman låg vaken och väntade på nästa spya som aldrig kom!) var det bara att bita ihop och piggna till för denna dag har varit fartfylld!

Först ett extrainsatt pass på Friskis med korta intervaller, en snabb dusch och macka i bilen, och därefter 2,5 timme skidlektioner i Ågesta. Yes, det finns snö kvar där!!

De flesta av mina inbokade skidmotionärer har mailat och undrat om hen inte behöver ställa in men så länge snön ligger kvar, mer eller mindre vit – det är en annan diskussion- så kör vi.

Det är alltid lika inspirerande att få dela med sig av det bästa som finns – längdskidåkning- till andra som nyligen upptäckt det eller någon som vill bättra på tekniken. Idag blev just en sådan dag då det var allt från nybörjare till sådana som åkt ett tag som deltog. Superkul! Jag önskar bara att vintern blev lite längre och vitare så fler kunde ta del av detta!

Nu väntar en varm bastu på mig, skön kontrast till det råa vädret jag befunnit mig i under dagen!

20140208-165509.jpg

20140208-165517.jpg

Annonser

2 svar till “Fartfylld lördag”

  1. Jo, fast så mkt träning för min del blir det ju inte varken när jag leder spinning eller har tekniklektioner. Vore det inte för dem hade jag sovit hela dagen!

   /L

   http://lindakw.com

   > 8 feb 2014 kl. 19:48 skrev ”Linda – träning, hälsa & mammaliv” :
   >
   >
   >

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s