Och så gick ännu en helg

Söndagens tempo har varit den lägsta på länge. Vi la oss direkt efter Mellon igår och Norah sov hela natten, men tyckte tyvärr att det skulle kräkas igen, så där 30 timmar efter första gången. Dagens planer fick inplanerad en aning och vi har således hållit oss hemma större delen av dagen. En biltur till ishallen för att hämta Felix från träningen då M åkte vidare till Friskis för långpass.

Jag fick också min Friskisdos då jag nu ikväll ledde mitt spinpass med korta intervaller. Vi kör 4×2 min, 6×1 min och 8×30 sekunder. Motionärerna älskar det och jag suger i mig all energi.

Nu fortsätter kvällen i soffan med OS-tv!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s