Vabruari

Jag hade någonstans hoppats slippa denna rubrik men jag antar att verkligheten kom ifatt oss också och med småbarn i familjen är det bara att rätta sig efter dem.

Idag är Norah och jag hemma, jag räknar timmarna efter senaste outbreak ifrån mini och nu är vi snart uppe i 30 timmar. Wihii! Förskolan följer ju denna ack så kända (men i vissa fall ignorerade) 48-timmarsregel för magsjukor och enligt den borde hon kunna gå till förskolan imorgon. Men. Fröken är inte särskilt matsugen ännu vilket innebär att M får den stora äran att stanna hemma med damen som är minst sagt less på att vara hemma – matintaget måste återgå till det normala för att hon ska orka med en heldag på förskolan.

För min egen del kom denna dag ganska lämpligt – jag har någon liten bacill som ligger och gror och försöker täppa till bihålorna, en lugn dag med att försöka motverka detta är faktiskt inte helt fel. Mailkontakt med jobbet och jag vet att jag inte halkar efter där så mycket heller! Skönt!

Det blir således ingen avancerad träning att tala om, Happy Hips var ett tag sen nu så det får det bli efter hämtning av Jr på skolan.

Senare ikväll skall jag träffa en vän som skall få lite träningshjälp av mig – det kommer lite förfrågningar då och då från bekanta (inte sällan mammor som inte känner att de hinner eller vill lägga tid på att åka till gymmet för att träna) som jag hjälper med lite träning i olika omfattning. Jag är otroligt glad att få hjälpa till, det är ett stort förtroende – jag har ju ingen PT utbildning i ryggen men min egen erfarenhet samt de kortare utbildningar jag gått gör ändå att jag har bra grundkunskaper som räcker långt!

20140210-163509.jpg

20140210-163514.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s