Rosa fredag

All hjärtans dag. Mer kommersiellt än tanke, eller hur resonerar ni?
Hos oss är det främst Felix som är exalterad över denna dag. Finskjortan skulle på till skolan och han skulle göra Alla hjärtans dag kort till fröken och presenter till oss. Gulligt tycker jag:)
Norah har nog ingen koll alls, även om hon vill verka som att hon har koll precis som storebror.

I vår familj brukar vi (jag) köpa något litet till barnen, t ex en rosa tröja till Norah och något passande till Felix (det har nog blivit en rosa tröja till honom med ett par gånger) och idag är inget undantag. Norah får nagellack, Jr har jag ännu inte funderat ut något bra till.

Ikväll lyxar vi till det med sushi för hela familjen, M snorar och mina bihålor lever sitt egna lilla liv så en färdig middag är vi allt värda, oavsett om det är Alla hjärtans dag eller ej. Kvällen kommer med stor sannolikhet att tillbringas i horisontalläge i soffan:)

20140214-155202.jpg
min rosa hjälte från igår

Annonser