Prestationer

Igår var barnen och jag ute på vift när damerna körde stafetten på OS – jag fick rapport på sms från Magnus hela tiden och tårarna brändes när jag läste att vi tagit guld! Jag är sjukt bölig när det kommer till att beskåda idrottsliga prestationer och gråter rejält när det vinns vm, os -eller Felix hockeymatcher för den delen. I det sista fallet får jag hålla mig, annars blir det bara pinsamt.

Därför är det riktigt skönt att ”bara” behövt ta Norah till hockeyträningen medan killarna kör innebandycup i Nynäshamn. Sen att det föll sig så fint att killarna kör stafetten precis nu när vi mellanlandar hemma är inte helt fel!

Våra barn är lika engagerade i OS som vi vuxna. Igår hade Felix ”party” hemma med 9 killar för att fira sin födelsedag och t o m då skulle killarna kolla på hockeyn som vi så fint vann! Just nu sitter Norah och agerar minikommentator för stafetten, mysigt!

Nästa år när skid-VM går i Falun kommer hela familjen att vara på plats för att se allt. Senast jag var på ett stort mästerskap var just i Falun, på VM, 1993!

20140216-120551.jpg
En framtida damkrona kanske?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s