BBC 2014 – här kommer jag!

Ok, jag känner mig besegrad. Jag som hade bestämt mig för att 2014 skulle bli ett år då jag bara skulle fokusera på mig själv och min träning, inte flänga runt på en massa events och dylikt, det blir rätt galet stressigt och träning och stress hör inte ihop. Inte för mig i alla fall.

Men men, det har sugit rejält i BBC tarmen och nu när det fortfarande fanns platser kunde jag inte motstå frestelsen, och tidigt i morse gick anmälan iväg efter en avstämning med familjekalendern igår – inga hockeyturneringar eller annat som krockar!

Liksom tidigare år, detta blir mitt tredje BBC (klicka på tredje och BBC så får du fram tidigare års blogginlägg om dagarna), försöker jag få in pass som jag i vanliga fall inte har på min träningslista, och det lyckades jag rätt bra med. Lite ledsen för att jag inte har plats på Jessicas pass i slutet av dagen då hon är GRYM men hon finns ju kvar på SATS:)

Min dag blir som följer:

Crossfit – Bloggers Squad. Mitt första crossfit pass. Aldrig testat, alldeles för feg för det, men nu så!
BBC- passet. Utomhuspass. Tufft låter det som. Premiär för utomhusträning för året för min del.
X-hoop – träning med rockring. Jag har kikat avundsjukt på alla som kan rocka med dessa på gymmet, nu ska jag lära mig!
Run for smiles med Runacademy – Löpskolning kan jag aldrig få för mycket av.
Wörk out Box – tuff kampsportsinspirerad träning.
Snygg, stark och skadefri. Föreläsning om något som vi alla väl vill hålla oss som?!

Ses vi??

BBC2014

Annonser

4 svar till “BBC 2014 – här kommer jag!”

  1. Yes, varför träna det som finns tillgängligt varje dag när jag kan testa på nya spännande saker!

   Ska bli så skoj!
   Kram

   > 18 feb 2014 kl. 08:40 skrev ”Linda – träning, hälsa & mammaliv” :
   >
   >
   >

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s