Det blir inte alltid som jag tänkt mig

Vet ni, ibland får man helt enkelt inse att oavsett hur mycket jag än tar det lugnt och rår om mig så blir jag inte frisk utan behöver läkarhjälp.

Imorse runt 4 vaknade jag av att jag låg och flåsade (maken påtalade även detta;)) och frös. Feber in da house, närmare 39 grader så där pang bom! Jag som tyckte att det kändes bättre igår kväll.

En alvedon senare kändes en lämning på skola/förskola ok och när jag fick en akuttid på VC hos vår husläkare löste allt sig. Rejält irriterade bihålor och pc-kur i 7 dagar – visserligen en mindre dos än förra året (exakt 1år och 3 v efter senaste besöket, det tar sig!) men dådet hållt i sig så länge knaprar jag dessa tabletter mer än gärna.

Dagen har spenderats i soffan, slumrandes med Netflix som sällskap och det blir en sådan dag till imorgon då febern kommer och går.

Ibland blir det inte roligare än så – det är väl det som kallas livet!

20140218-202837.jpg
Mina hjälpmedel – och så överkonsumtion av frukt!

Annonser

6 svar till “Det blir inte alltid som jag tänkt mig”

  1. Krya på dig! Jag är också förkyld, men lindrigare (ingen feber, ingen medicinering än så länge iaf). Bara att inse att det är så ibland och att den friska dagen kommer förhoppningsvis snart igen. Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s