Vasalopp med ett tråkigt slut

Det har varit lite torka på inläggsfronten här de senaste dagarna. Gårdagens uteblivna inlägg får jag ursäkta med 45 mil bilkörning med mig bakom ratten.

Magnus startade tidigt tidigt igår för att åka mellan Sälen och Mora och då jag vaknade tidigt av mig självt beslöt jag mig för att åka ända till Risberg och heja på honom.

Även om jag stirrade som en galning efter M så lyckades vi missa varandra – vår första dejt var ju Evertsberg så han hade inte räknat med att se mig heller:)

I Evertsberg väntade jag, och fortsatte att vänta. Det tog liksom alldeles för lång tid från 45 km fram till kontrollen vid 47 km. Sen kom han, 15 minuter efter beräknad passertid, gående med skidorna i handen och med en blick som sa allt.

Kroppen var inte med. Alls. En känsla som infunnit sig tidigt i loppet, men som han hoppades skulle försvinna med kilometrarna. Men icke, det blev till slut fysiskt ohållbart och även om hjärtat ville fullfölja så var hjärnan klok nog att säga NEJ. Ett virus i kroppen som vi trodde var borta, men som hade gömt sig och kom nu fram, det är inte att leka med. Inte i 90 km i alla fall.

Jag grinade nog en skvätt, mest av lättnad för att han var ok men också för att jag vet hur Jävligt det känns när man inte kan fast man vill.

Det blev en trevlig hemresa trots allt, om än med en trött passagerare (som på natten fick feberfrossa – rätt beslut att bryta med andra ord).

Två bilder hann jag ta på kontrollerna jag besökte. Det är en upplevelse att hänga på Vadan och såååå mysigt i Dalaskogarna!

20140224-205044.jpg

20140224-205050.jpg

Annonser

2 svar till “Vasalopp med ett tråkigt slut”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s