Ett litet hjärta

Jag är ingen smyckestjej. Mina förlovnings- och vigselringar bär jag varje dag, örhängen ibland när andan faller på, men armband och halsband är oftast bara i vägen tycker jag (att jag har otaligt många smycken hemma hänger inte alls samman med detta!).

Nu har jag dock fått en liten favorit i det lilla hjärtat från By Leia.

Armbandet låg i goodiebagen från Rynkebys juicemorgon (Rynkeby har ett sponsrat cykelteam som samlar in pengar till Barncancerfonden -ni kommer att förstå sambandet bättre då) för ett par veckor sedan och sedan dess har det hängt på. Varje dag.

Smycket är lika fint som tanken bakom – det är skapat tillsammans med Barncancerfonden och en del av intäkterna går direkt till dem. Hjärtat har ett litet hål i sig som symboliserar saknad för någon, eller ett hål vi kan välja att fylla med hopp och glädje. Självklart väljer jag det sistnämnda!

20140226-062616.jpg

Annonser

Ett svar till “Ett litet hjärta”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s