Nyheter från Pierre Robert

Jag tror inte att ni har missat inlägget om Pierre Roberts nya Sport Collection med sjukt sköna underkläder anpassade för träning.

Nu har jag fått klämma och känna på dem ännu mer under en frukost hos PR byrån Polhem. Jag älskar mina blå varianter av dessa men hjälp vad snygga de andra färgerna var – särskilt den gula! En riktig wow färg!

20140226-215020.jpg

En annan nyhet från Pierre Robert, som inte har så mycket med träning att göra när det kommer till kritan, är plaggen i Shape Collection.

Formande, smickrande plagg som passar till vardag likväl som till fest. Kollektionen består av ett linne, strumpbyxor samt ”shorts” som alla kroppen att passa in i de mest figurnära plaggen.

En quickfix kan vi väl kalla detta. Ibland behövs sånt.

20140226-215158.jpg

Jag har använt liknande plagg efter mina graviditeter som ett stöd för magen (fick väldigt ont i ryggen efter förlossningarna pga obefintligt magstöd) och därför kan jag verkligen rekommendera er att testa dessa.

Träning är självklart det bästa för en stark och uthållig kropp men underkläderna hjälper dig på lite kortare sikt, när träning inte är ett alternativ!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s