Lugn start på hemmaträningen

Sedan vi kom hem från fjällen för ganska exakt 4 veckor sedan har jag inte kört ett enda hemmapass. Förkylning på förkylning, eller om det var den där föraktade influensan som kom i en något mildare variant, har hindrat mig från att träna fullt ut. Jag har kört mina spinningpass med betydligt lättare motstånd (självklart har jag inte haft ont i halsen för då är det tvärstopp) men inte mer.

Fick frågan igår av en kollega om jag kunde vikariera men efter 2 dagar med pass vågar inte riktigt ge mig hän ännu fler pass med risken för att kroppen svarar med att skicka tillbaka förkylningen som mer eller mindre är borta nu. jag har en annan kollega på Friskis som är snart uppe i en månad med feber som kommer och går och där vill jag inte hamna!

Istället tänker jag starta väldigt lugnt med ett yogapass hemma ikväll efter jobbet. Sista chansen för lugn och stilla träning hemma då busungarna anländer imorgon eftermiddag:)

Då jag mestadels kör Yogobes Happy Hips ska jag testa en annan av deras gratisversioner, den på 50 minuter som är ett mer komplett pass där kroppen gås igenom, precis som på en vanlig yogaklass.

I helgen hoppas jag på att komma iväg på ett träningsevent som Casall anordnar. Håller på och pusslar ihop logistiken med barnens träningar och matcher så håll tummarna. Länge sen jag var iväg på något sånt nu och jag saknar det! Nästa vecka, ja då kör jag igång styrketräningen om kroppen tillåter och börjar förbereda kroppen för vårens löpning.

Annonser

Ett svar till “Lugn start på hemmaträningen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s